Fredagen den 9 november anordnas ytterligare ett frukostmöte inom Solelstaden Västberga. Initiativet som syftar till att främja utbyggnaden av solel i Västberga och med mål om att göra stadsdelen till den soleltätaste i Stockholm!

Mycket har hänt sedan det senaste mötet innan sommaren. Just nu byggs det två stora anläggningar, en på Elektravägen och en längs Västbergavägen, som tillsammans kommer resultera i att den installerade kapaciteten fyrdubblas. Och ännu fler planeras på kommersiella lokaler, flerbostadshus och skolor.

En fråga som är viktig för att den positiva utvecklingen ska fortskrida är att det finns bra och stabila regelverk och stödsystem och det är temat för detta frukostmöte. Johan Öhnell, vd för Solkompaniet samt initiativtagare för nätverket Solelkommissionen, kommer att berätta hur regelverken ser ut idag och vilka förändringar vi kan vänta oss i framtiden samt hur dessa påverkar ekonomin i våra respektive solelprojekt. Frukostträffen avslutas med ett kort besök på en av anläggningarna som just nu uppförs.

Program

  • 8.00 Frukost och mingel
  • 8.30 Mårten Lind, konsultchef på Solkompaniet berättar kort om Solelstaden och vad som pågår på solelområdet i Västberga
  • 8.40 Johan Öhnell, vd på Solkompaniet, berättar om nuvarande och framtida regelverk och stödsystem
  • 9.20 Studiebesök vid en av de anläggningar som just nu uppförs i Västberga
  • 10.00 Avslut

När: Fredag 9 november kl 8 – 10
Här: Solkompaniet, Västbergavägen 4
Anmälan: Senast 2 november via mejl till maria.pohjonen@solkompaniet.se

Ladda ner inbjudan (pdf)

Följ Solelstaden Västberga på Facebook!

Tidigare träffar:


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *